Agenda

AGENDA 2022 - 2023

VOORRONDE ONK POKER 
Zaterdag 9 april; sfeervolle pokeravond waarin je strijd om een plaatsje in de landelijke finale. Voor meer informatie en inschrijving kan je terecht op de website www.onkpoker.nl 

PUBQUIZ
Vrijdag 15 april; Gezellige quizavond o.l.v. Bas Manshanden en Peter Takken. Opgave via app naar 06-52511364 of 06-36501695. Inschrijfgeld € 7,50 per persoon (maximaal 4 deelnemers per team); inloop vanaf 20.00 uur; aanvang quiz 20.30 uur.

KROEGENSPEKTAKEL
Zaterdag 16 april; Fantastische dag voor jong en oud. Teams gaan van kroeg tot kroeg om ludieke spellen te spelen. De dag wordt afgesloten met een knallend eindfeest in De Harmonie te Oosterblokker. INSCHRIJVING GESLOTEN 

KONINGSDAG
Woensdag 27 april; Koninklijk feestje in het voorcafé met live muziek, aanvang 16.00 uur. 

BILJART BATTLE BLOKKER
Zaterdag 07 mei; Jaarlijks terugkerende biljartstrijd tussen Westerblokker en Oosterblokker op de groene lakens. Aanvang 19.00 uur.

TOUR EN BLOC TREKKINGSAVOND
Vrijdag 01 juli; Doe mee met dit spannende Tour de France spel en maak kans op geweldige prijzen. Stel op deze gezellige inloopavond zelf jouw ploeg samen en beleef de zo Tour de France echt mee. Meer info op www.west-friesland.com via logo "Tour en Bloc". Aanvang vanaf 19.00 uur.

TOUR DE KROEG
Zondag 17 juli; Een fantastisch leuke dag voor jong en oud. Jouw team fietst etappes langs de deelnemende kroegen. Onderweg moeten er diverse opdrachten en activiteiten uitgevoerd worden. Meer info en inschrijving volgt z.s.m.

TOUR EN BLOC SLOTAVOND
Vrijdag 29 juli; De prijsuitreiking en loterij. Meer info op www.west-friesland.com via logo "Tour en Bloc". Aanvang 20.30 uur.

JAARMARKT BLOKKER
Zaterdag 27 augustus; Jaarlijkse markt met een grote diversiteit aan diensten en producten op meer dan 200 kramen en grondplaatsen. Een belevenis voor jong en oud die je niet mag missen. Vanaf 17.00 uur live muziek in het voorcafé van Het Gouden Hoofd.  

KERMIS WESTERBLOKKER
Vrijdag 16 tot en met maandag 19 september; Kermisattracties op het Beursplein en leuke activiteiten in en rondom Het Gouden Hoofd. Verdere info volgt binnenkort op de website en op onze Facebook pagina.

3-BANDEN FINALE DAG
Zaterdag 19-11; Na alle gespeelde kwalificatiewedtrijden is het op deze dag tijd voor de grote finale. De overgebleven finalisten strijden om de hoofdprijzen. Aanvang 19.00 uur.

SPELLETJESMIDDAG/AVOND
Vrijdag 24 december; Ouderwets gezellige spelletjesavond in ons voorcafé. De Kerstdagen beginnen goed onder het genot van lekkere drankjes en feestelijke hapjes. Biljarten, poolen, darten, sjoelen, kaarten, tafeltennis, bordspelen, etc; aanvang 20.30 uur. 

NIEUWJAARSPARTY
Zaterdag 07 januari; Spetterend nieuwjaarsfeest met medewerking van DJ DOLPHIN; aanvang 21.00 uur.